Aditiv Motorina Cifra Cetanica

★★★★☆

Cele mai bune preturi de aditiv motorina cifra cetanica doar aici! Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune 10 produse. Calitate buna: avem, Pret mic: avem, Livrare in 24 de ore: avem. Satisfactia ta este garantata!

Cel mai bun TOP 10

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar trebuie să îmi poziționez aditiv motorina cifra cetanica?

În ceea ce privește aditivii pentru motorină, există câteva lucruri pe care ar trebui să le ții cont în continuare. Una este să vă asigurați că veți folosi aditiv motorina cifra cetanica, deoarece acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea performanței generale a motorului dumneavoastra actual. Altceva de reținut este să vă asigurați că utilizați un fel de aditiv de calitate, deoarece există unul sau doi care pot avea efecte negative asupra propriului motor.

Cum sa aleg aditiv motorina cifra cetanica?

Cifra cetanica a unui anumit tip de benzina poate fi un indiciu valoros al calitatii sale bune. Este important să folosiți o cantitate mare de combustibil diesel adecvat pentru a obține performanța ideală de la motorul dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unei benzine noi, de calitate superioară, asigurați-vă că verificați în mod regulat numărul de cetanic al combustibilului dumneavoastra actual.

Cum alegi aditiv motorina cifra cetanica?

Există într-adevăr o serie de lucruri care contribuie la numărul de cetanic al benzinei. Cea mai importantă problemă este de obicei amestecul de combustibil în ceea ce privește benzina, gazul natural și kerosenul, precum și. Cu cât intervalul de cetan este mai bun, cu atât puterea este mai rezistentă la preaprindere. Un alt factor important este de obicei vechimea combustibilului. Cu cât combustibilul este mai mare, cu atât numărul de cetanic este mai scump. Cu cât cantitatea particulară de cetan este mai scumpă, cu atât este mai mare rezistența combustibilului la detonare.

Care este menirea de aditiv motorina cifra cetanica?

Scopul aditiv motorina cifra cetanica ar trebui să fie acela de a îmbunătăți eficiența și satisfacția benzinei. Cu cât intervalul de cetan este mai mare, cu atât combustibilul va fi de obicei mai eficient și eficiența va fi de obicei mai mare. Cu cât cantitatea de cetan este mai mare, cu atât este mai puțin probabil ca combustibilul să provoace rateuri de aer/combustibil sau diverse alte probleme ale motorului.

Există multe varietăți diferite de combustibil diesel utilizat în motoarele unice, iar unele motoare au nevoie de diferite forme de ulei de benzină. Dieselul în sine nu va fi singurul lucru care trebuie să meargă în concordanță cu uleiul cu care funcționează aceste motoare. De asemenea, motorul trebuie să gestioneze corespunzător aditivul care este introdus în ulei pentru a se asigura că motorul funcționează fără probleme și eficient.

Cifrele cetanice (CH) reprezintă o nouă determinare tipică a calității benzinei. Combustibilul diesel care utilizează un ACH mai mare de 100 este considerat de înaltă calitate. Benzina diesel cu mai mult de nouăzeci și șapte este cunoscută drept de calitate inferioară.

Cifrele cetanice sunt de fapt determinate pur și simplu de procentul asociat octanului pe care îl are în mod normal benzina.

Cifra de cetan va fi o măsură a capacității unui combustibil de a rezista la bătăi sau chiar șuierat în timpul arderii, cauzate de amestecul special de aer/combustibil care detonează prea devreme în centrala electrică. Cu cât cantitatea de CETAne este mai mare, cu atât gazul va fi mai tolerant la șocuri.

Evaluările intervalului de cetan pentru benzină și motorină sunt stabilite de Institutul American de Petrol (API). Evaluările se bazează pe intervalul octanic al benzinei. Cu cât este mai mare cifra octanică, cu atât economia de combustibil este mai bună în ceea ce privește detonația.

Numerele API pentru benzina fără plumb împreună cu motorina sunt 87 și, respectiv, 87,5. Cu cât este mai mare cifra octanică, cu atât funcționalitatea combustibilului este mai bună în ceea ce privește detonația.

După cum poate observa o persoană, benzina alimentată cu motorină având un nivel Cetan de 87 sau mai mare oferă un nivel mai bun de rezistență la șocuri decât gazul cu un nivel de CETAne de 74 sau mai mic. Acest lucru se datorează faptului că, cu cât este mai mare numărul CETane, cu atât combustibilul este mai rezistent la detonare.

Cifrele cetanice sunt necesare pentru motorină, deoarece reflectă standardul pentru benzină. O benzină cu o gamă mare de cetan va avea, de asemenea, un raport de compresie mai mic, făcând-o mai rezistentă la ciocnire.

Numeroasele cifre de cetan pentru motorină vor fi ca practici:

Cifrele de cetan pentru benzina fără plumb variază de obicei de la 87 la 92. Cifrele de cetan pentru motoarele diesel variază de la 87 la 97. Cu cât este mai mare numărul de cetan, cu atât combustibilul este mai scump pentru a rezista la preaprindere și, de obicei, cu atât va fi mai ieftină cantitatea relativă de compresie.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult