Anvelope 16 9 38

★★★★☆

Cele mai bune preturi de anvelope 16 9 38 doar aici! Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune 10 produse. Calitate buna: avem, Pret mic: avem, Livrare in 24 de ore: avem. Satisfactia ta este garantata!

Cel mai bun TOP 10

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar trebuie să îmi poziționez anvelope 16 9 38?

Când vine vorba de găsirea anvelopei auto ideale pentru vehiculul tău, poate fi greu să știi de unde să începi. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună anvelopă pentru călătoria dumneavoastra:

Obțineți o estimare bună a dimensiunii anvelopelor mașinii dumneavoastra Acest lucru vă va ajuta să stabiliți ce anvelopă se va potrivi cel mai bine vehiculului.

Luați în considerare viața de zi cu zi a benzii de rulare pe care o doriți. Trebuie să păstrați cele patru anvelope pentru o perioadă lungă de timp sau doriți să le schimbați după cum este necesar?

Uită-te la tipul din mașina lui. Doriți o anvelopă nouă cu profil redus sau una vizibilă?

Uită-te la cost. Încercați să găsiți un nou cost scăzut sau ridicat?

Luați în considerare greutatea mașinii dumneavoastra Va fi suficientă o nouă anvelopă ușoară de mașină sau poate va fi necesară o nouă anvelopă mai grea?

De obicei, uitați-vă la evaluări referitoare la diferiți indivizi. Ați avut întâlniri bune sau rele folosind anvelopa pe care o veți folosi?

Pune-i să testeze o anvelopă. Acest lucru poate ajuta o persoană să stabilească dacă este pregătită să cumpere o anvelopă.

Cum sa aleg anvelope 16 9 38?

Există o mulțime de factori de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți anvelopele pentru mașina dumneavoastra Cu toate acestea, unul dintre aproape toate elementele cheie este lățimea anvelopei mașinii. Acest particular se datorează faptului că circumferința acestei anvelope poate avea un impact asupra nivelului de aderență pe care îl are anvelopa pe drum.

Pentru a obține circumferința oricărei anvelope auto, puteți utiliza o nouă evaluare a lățimii anvelopei. Această cifră va indica lățimea specifică a jantei mașinii... Pentru a afla grosimea unui anumit tip de jantă în centimetri, puteți utiliza în mod normal convertizorul în centimetri pentru lățimea roții. Acest convertor special vă va oferi circumferința anvelopei în cms.

Odată ce ați selectat roțile, este foarte important să luați în considerare lățimea anvelopei mașinii, înălțimea specifică a anvelopei și tipul de anvelopă de pe mașină. Tipul special de anvelopă auto va afecta aderența pe care o poartă anvelopa pe drum.

De exemplu, o anvelopă cu aderență redusă poate avea o lățime mai îngustă în comparație cu o anvelopă de mașină cu aderență ridicată. O anvelopă de vară va avea o lățime mai mare decât o anvelopă de iarnă obișnuită. Și anvelopa de rulare a mașinii va avea dimensiuni mai mari decât anvelopa de drum obișnuită.

Atunci când alegeți patru anvelope, este, de asemenea, esențial să luați în considerare excesul de greutate asociat anvelopei. O anvelopă mai grea poate avea mai multă aderență pe șosea. O anvelopă de mașină ușoară poate avea cea mai scăzută tracțiune pe șosea.

Dacă sunteți în căutarea unei anvelope care să se potrivească mașinii, este de obicei important să puteți selecta o anvelopă de dimensiunea și gradul corecte. De asemenea, cel mai important, să alegeți anvelopa de stil potrivit.

Cum alegi anvelope 16 9 38?

Selectarea celei mai potrivite anvelope 16 9 38 este esențială pentru mașină sau camion. Este recomandabil să luați în considerare caracteristicile anvelopei, cum ar fi tensiunea de umflare, lățimea, gradul de presiune, adâncimea benzii de rulare, împreună cu uzura, pentru a găsi anvelopa auto perfectă pentru nevoile dumneavoastra actuale.

În această postare, vom explora cele mai comune patru tipuri de anvelope 938 și cum să o alegem pe cea potrivită pentru propriul vehicul. De asemenea, vom oferi cu toții o abordare informațională pentru a evalua dimensiunea anvelopei vehiculului dumneavoastra și, de obicei, pentru a alege presiunea corectă de pompare pentru anvelopa dumneavoastra.

4 Cele mai frecvente șaisprezece tipuri de roți 938.

Puteți găsi 4 comune din șaisprezece 938 de soiuri de anvelope auto:

Activitate Pirelli Diablo Super Sport.

Kenda KO2.

Nissan a spus.

Activitate preliminară Michelin Super Sport.

Care este menirea de anvelope 16 9 38?

Anvelope 16 9 38 va fi folosit în legătură cu două scopuri. Primul obiectiv este maximizarea vitezei mașinii. Al doilea obiectiv este reducerea nivelului de zgomot al unei mașini.

Dacă sunteți în căutarea unor anvelope care să vă ofere performanțe ideale și să vă ofere cea mai mare valoare, atunci cu siguranță ar trebui să vă gândiți să cumpărați una fixă. De asemenea, aceste patru anvelope oferă o valoare excelentă, dar oferă de fapt o nouă performanță minunată pentru mașină.

Anvelope 16 9 38 este un tip de anvelopă de automobile care poate fi proiectată pentru a putea oferi o dimensiune de șaisprezece, 9 inci și o înălțime asociată cu lățimea de 37,0 inci. De fiecare dată când sunt umflate la presiunea exactă, acestea vor oferi lățimea utilizabilă a anvelopei de șaisprezece,9 inci lățime și o nouă înălțime funcțională a anvelopei de aproximativ 37,0 inci lățime.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult