Bare Transversale Audi A4 B7

★★★★☆

Cele mai bune preturi de bare transversale audi a4 b7 doar aici! Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune 10 produse. Calitate buna: avem, Pret mic: avem, Livrare in 24 de ore: avem. Satisfactia ta este garantata!

Cel mai bun TOP 10

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar trebuie să îmi poziționez bare transversale audi a4 b7?

Dacă doriți să puteți obține un nou Audi A4 sau chiar A7, ar trebui să vă gândiți cu siguranță să puneți bare transversale în sistemul de caroserie al mașinii. Acest specific va ajuta la creșterea direcției și controlului mașinii și poate adăuga, de asemenea, un strat suplimentar de protecție împotriva loviturilor și vânătăilor. Iată un jurnal cu unele dintre cele mai bune locuri pentru a folosi pub-urile traversale:

De obicei, sub covoarele de exerciții pe podeaua mașinii.

Sub partea din față a mașinii, pe lângă scaunele din spate.

De obicei sub volanul mașinii.

Sub maneta de mișcare a mașinii.

Cum sa aleg bare transversale audi a4 b7?

Atunci când alegeți bare transversale audi a4 b7, este foarte important să luați în considerare lățimea barei și dimensiunea difuzorului respectiv. Grosimea este importantă deoarece afectează numărul de unități de driver din sistem și dimensiunea totală a difuzorului. Dimensiunea difuzorului este adesea importantă deoarece afectează distanța dintre locul de ascultare și, în mod normal, difuzor. Dimensiunea specifică a difuzorului influențează și cantitatea de calitate a sunetului.

Cum alegi bare transversale audi a4 b7?

Dacă vă gândiți să cumpărați un nou Audi A4 sau B7, trebuie să vă asigurați că sunteți la curent cu diferitele tipuri de bare oblice. Există două tipuri principale: longitudinale și înclinate.

Bară transversală longitudinală.

Bara oblică longitudinală poate fi tipul standard pentru modelele Audi A4 și Audi B7. Este situat în partea din față a mașinii, între suspensia laterală față și motor. Această varietate de bare este utilizată în legătură cu produse care pot avea un nou design longitudinal de motor.

Tip CLUB Longitudinal.

Un fel de formă de pub longitudinală poate fi folosită și pentru modelele care au un motor înclinat. Acest tip de bară se află în mod normal în partea din spate a mașinii în ceea ce privește suspensia spate, abandonul și motorul.

Răsfoiți VARIETATE DE LAnsete.

O nouă formă standard transversală este tipul standard aparținând tipurilor Audi A4 și Audi B7. Este situat în partea centrală a vehiculului dumneavoastra, între în mod normal amânarea din față, întreruperea împreună cu motorul. Acest tip de standard este utilizat în ceea ce privește produsele care au un anumit tip de design transversal al motorului.

Diferite tipuri de pub-uri înclinate pot afecta multe lucruri diferite, cum ar fi eficiența, economia de combustibil și chiar manevrarea. Când căutați să cumpărați un nou Audi A4 sau Audi B7, trebuie să vă asigurați că selectați tipul corect de bară înclinată pentru mașina dumneavoastra.

Care este menirea de bare transversale audi a4 b7?

Scopul bare transversale audi a4 b7 este de a introduce vibrații între conductori. Acest lucru le permite acestor oameni să producă un sunet mai uniform.

După ce au auzit despre noua tehnică a discurilor transversale a Audi, care permite oamenilor să regleze înălțimea cafenelelor cu vârful degetelor, mulți proprietari întreabă despre opțiunile specifice disponibile. Audi a lansat câteva modele în ediție limitată împreună cu cafenele crossover, cum ar fi Audi A4 B7. Cu acest tip de program, șoferii pot regla înălțimea specială a acestor bare pentru a fi mai aproape de centrul unei anumite roți, facilitând gestionarea stabilității direcției și chiar a mișcării.

Există numeroase stiluri de bare transversale. O bară transversală este un nou tip de tavernă care va uni două bucăți de metal împreună. Există multe tipuri diferite de slash, dar cea mai comună formă este Audi A4 slash. Acest tip de pub este folosit pe o varietate de vehicule Audi diferite.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult