Bujie Motocoasa 4 Timpi

★★★★☆

Cele mai bune preturi de bujie motocoasa 4 timpi doar aici! Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune 10 produse. Calitate buna: avem, Pret mic: avem, Livrare in 24 de ore: avem. Satisfactia ta este garantata!

Cel mai bun TOP 10

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar trebuie să îmi poziționez bujie motocoasa 4 timpi?

Oricine este o persoană cu tendințe mecanice știe că un motor în patru timpi are nevoie de o nouă scânteie pentru a funcționa eficient. Trebuie să vă localizați dopul de curiozitate în locația mameloanului, care va fi situat în centrul care implică stâlpul. Sfârșitul selecției ar trebui să fie întotdeauna în fața combinației aer/combustibil, iar articolul ar trebui să fie în fața motorului. În general, dopul trebuie să aibă dimensiunea și forma corespunzătoare și trebuie inclusă o protecție materială pentru a preveni udarea acestuia.

Cum sa aleg bujie motocoasa 4 timpi?

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune modalități de a crește funcționalitatea motorului, poate doriți să luați în considerare utilizarea unei configurații în patru timpi. Acesta este modul în care se selectează unul:

Căutați un producător nou, de bună calitate.

Căutați un motor potrivit.

Aruncă o privire la o bujie de aprindere compatibilă.

Căutați o conexiune adecvată la aprindere.

Cum alegi bujie motocoasa 4 timpi?

Acum, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o bujie:

Tipul conexiunii cu scânteie.

Dimensiunile tipice ale conexiunii cu scânteie.

Proprietăți electronice digitale cu selecție scânteie.

Eticheta de preț.

Mai jos sunt enumerate patru circumstanțe de luat în considerare atunci când alegeți orice tip de bujie:

Tipul conector de curiozitate.

De obicei, dimensiunea anumitor conectori de aprindere.

Proprietatea electronică particulară a conexiunii de curiozitate.

De obicei pretul.

Iată câteva sfaturi generale pentru a vă ajuta să alegeți un dop de curiozitate:

Obțineți o conexiune cu scânteie cu un fel de viață lungă.

Care este menirea de bujie motocoasa 4 timpi?

Dacă un motor pornește mereu, combinația aer/combustibil suflă cu siguranță benzina în cilindri. Această combinație de aer plus combustibil se numește amestec aer/combustibil.

Scopul bujie motocoasa 4 timpi este de a putea controla amestecul aer/combustibil.

Când vine vorba de motorul dumneavoastra, există două lucruri de luat în considerare: numărul de curse de care motorul are nevoie pentru a porni și varietatea bujiilor. La Motorcycle Pieces Warehouse, avem cu toții un număr, atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați. Indiferent dacă vă gândiți la un nou accesoriu pentru următoarea călătorie sau doriți să vă limitați punctele de vânzare actuale, avem cu toții unul acoperit.

Un nou bujie motocoasa 4 timpi este un tip de mufă de curiozitate care utilizează un design de motor în patru timpi. Ele sunt în general aplicate pe partea superioară a motoarelor pe benzină și diesel.

Când vine vorba de puterea motorului, vrei să fii sigur că vei beneficia cel mai probabil de la motorul tău actual cu bujia potrivită. Dacă nu sunteți sigur ce conexiune de scânteie să utilizați pentru motorul dumneavoastra, ar trebui să faceți câteva cercetări pentru a obține cea corectă pentru motorul dumneavoastra Iată patru sugestii pentru a vă ajuta să alegeți bujie motocoasa 4 timpi ideal pentru motorul dumneavoastra:

Căutați un suport de curiozitate compatibil cu filtrul de aer al motorului dumneavoastra Dacă utilizați un sistem de filtrare a aerului de motor nou, diferit, poate fi necesar să obțineți o singură conexiune de scânteie.

Când vine vorba de creșterea eficienței motorului, nu există niciun compromis pentru a fi excelent, de încredere. Aceste conexiuni sunt realizate pentru a oferi injecție și combustie fiabile, ceea ce duce la o putere superioară împreună cu eficiența gazului. Deși pot fi puțin scumpe la comandă, merită din plin decizia de investiție. Mai jos este o privire mai atentă asupra diferitelor tipuri de bujie motocoasa 4 timpi disponibile astăzi pe piață.

Există multe tipuri de canale auditive cu scânteie disponibile astăzi pe piață. Destul de mulți sunt în patru timpi, în timp ce alți oameni sunt în trei timpi. Bujia în patru timpi este făcută pentru motorul pe benzină, în timp ce bujia în trei timpi este cu siguranță proiectată pentru un motor de putere.

Bujia în patru timpi are în general o durată de viață mai scurtă decât o bujie în trei timpi. Atunci când bujia în patru timpi urmează să fie schimbată, se recomandă, în general, să se efectueze măsurători în rutina care va include o bujie în trei timpi, una nouă în doi timpi și una într-un timp.

O bujie în patru timpi este mai probabil să provoace probleme dacă nu este utilizată în secvența care include sincronizarea și chiar compresia. Dacă aceste măsuri nu sunt neapărat respectate, este posibil ca bujia să nu funcționeze corect și chiar să genereze fire de temperatură sau temperatură.

O nouă bujie în patru timpi poate fi o alternativă bună pentru motoarele pe benzină. Durată de viață excelentă mai lungă și este chiar mai fiabilă decât un tip de cric de aprindere în trei timpi. De asemenea, este mai bine să faci treaba și mai puțin probabil să provoci probleme.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult