Bujie Motor 4 Timpi

★★★★☆

Cele mai bune preturi de bujie motor 4 timpi doar aici! Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune 10 produse. Calitate buna: avem, Pret mic: avem, Livrare in 24 de ore: avem. Satisfactia ta este garantata!

Cel mai bun TOP 10

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar trebuie să îmi poziționez bujie motor 4 timpi?

Există mulți factori de luat în considerare atunci când decideți unde să puneți bujia propriului motor. Unele dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare includ designul motorului, stilul bujiilor (în 4 sau 3 timpi) și, în general, modelele de utilizare ale motorului.

Dacă vă gândiți să utilizați un tip de motor în 4 timpi, este esențial să puneți ștecherul de curiozitate în același loc cu schemele actuale de alimentare cu amestecul aer/combustibil. La un motor în 3 timpi, conexiunea la scânteie ar trebui să fie în partea din spate a motorului, chiar deasupra seriei de alimentare a amestecului aer/combustibil.

Dacă intenționați să utilizați un motor în 3 timpi, poate doriți să luați în considerare utilizarea unui alt tip de bujie decât tipurile recomandate pentru motorul dumneavoastra în 4 timpi. Motoare de curse, deci necesită o formă de aprindere care este cu siguranță mai dificilă ca modalitate de a genera energia electrică necesară.

Dacă nu sunteți sigur de tipul de ștecher de interes de utilizat, puteți încerca să împingeți ștecherul în diferite motoare pentru a vedea care vă oferă cele mai bune rezultate.

Cum sa aleg bujie motor 4 timpi?

Există multe stiluri de motoare disponibile pe piață chiar acum, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje unice. S-ar putea să ajungi să te întrebi cum să alegi cea mai bună bujie pentru motorul tău.

Este o întrebare dificil de răspuns, deoarece sunt mulți factori de luat în considerare. Totuși, permiteți-mi să vă împărtășesc patru sfaturi pentru a vă ajuta să creați cele mai bune alternative pentru motorul dumneavoastra:

Uită-te la temperatura de funcționare a motorului.

Accesoriile pentru scântei ale motorului sunt proiectate pentru a funcționa la o varietate de temperaturi ale motorului, de la rece la cald. Dacă intenționați să vă puteți folosi centrala electrică în timpul înghețului, vă recomandăm să luați în considerare utilizarea unui conector de curiozitate cu o valoare termică mai bună.

Uită-te la tipul conectorului de aprindere.

În prezent, există trei tipuri de dobânzi: deschise, închise și sol. Conectorii cu capete deschise sunt aproape toate tipurile obișnuite și au mintea rotundă, cu un fel de nivel distinct la sfârșit. Canalul auditiv închis se dovedește a fi opusul, cu un cap nou indicat care include un creier circular.

Selectați dimensiunea potrivită.

De îndată ce primiți o bujie nouă, asigurați-vă că obțineți dimensiunea potrivită. Dimensiunea conectorului de aprindere este esențială, deoarece decide câtă scânteie poate primi propriul tău motor.

Adaptați-vă la stilul motorului.

Conexiunile de scânteie ale motorului sunt de diferite tipuri, inclusiv stilul Omron, stilul Bosch și chiar stilul Siemens. Reglați stilul asociat motorului pentru a vă proiecta canalul auditiv cu scânteie.

Cum alegi bujie motor 4 timpi?

Alegerea unei selecții de scântei este importantă pentru motorul dumneavoastra Asta determină exact cât de puternică va fi puterea motorului. Aveți nevoie de o bujie care să se potrivească în motorul dumneavoastra actual și să permită motorului respectiv să funcționeze cât mai bine.

Care este menirea de bujie motor 4 timpi?

Scopul bujie motor 4 timpi este de obicei de a alimenta motorul cu amestecul aer/combustibil. Curiosity Pick este proiectat pentru a dezvolta orice aprindere (puls) pe care îl va aprinde atunci când este combinat cu puterea.

Bujie motor 4 timpi oferă un nou număr de aspecte pozitive despre canalul auditiv care scânteie al motorului în 3 timpi. În primul rând, mașinile în 4 timpi au o putere electrică mult mai mare în comparație cu motoarele de căutare în 3 timpi, ceea ce poate duce, în general, la un motor mai puternic. În al doilea rând, motoarele în 4 timpi au o evaluare mai mare a stresului de dioxid de carbon în comparație cu motoarele în 3 timpi, ceea ce va duce în cele din urmă la un motor mai eficient. În cele din urmă, mașinile în 4 timpi au o viață mai lungă în comparație cu mașinile în 3 timpi, ceea ce poate duce la performanțe mult mai eficiente ale motorului.

Bujia motorului în 4 timpi este o componentă care permite motorului să poată elimina în mod normal combustibilul lichid din cilindri. Dopurile sunt situate în camera de reținere a combustibilului, între climă și cilindrii de combustibil. Accesoriile sunt de obicei realizate din metal împreună cu material de tip plastic și, prin urmare, sunt plasate în focar împreună cu o unealtă mică. Prizele speciale sunt de obicei încălzite de către motor, în plus față de metalul topit. Materialul plastic topit particular este adăugat în orificiul din interiorul pick-ului și dopul este de obicei înșurubat la loc.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult