Cele mai bune stergatoare de parbriz pentru a conduce in siguranta

★★★★☆

In orice imprejurare, dar mai ales atunci cand vine sezonul rece si ploios, sa conduci cu stergatoarele de parbriz murdare poate fi un mare risc de evitat. Pentru aceasta veti avea nevoie nu numai de un rezervor plin de lichid de stergere, ci si de lame de stergatoare precum cele HEYNER HH2826PT, care va ofera cea mai buna calitate si o curatare perfecta a parbrizului.

Cu toate acestea, pe piata exista o mare varietate de lame de stergator din care puteti alege, asa ca nu este usor sa alegeti lama de stergator ideala pentru masina dumneavoastra. De aceea, astazi am alcatuit o lista cu cele mai bune.

Magazin

Sfaturi pentru cumpararea de lame de stergator: Ce trebuie sa luati in considerare?

Pentru a lua decizia de achizitie corecta, va trebui sa luati in considerare cateva puncte cheie:

Vehiculul pe care urmeaza sa le montati

Acesta este unul dintre principalele criterii de luat in considerare, mai ales pentru ca nu toate lamelele de stergatoare sunt universale. In orice caz, trebuie sa alegeti un model care sa se potriveasca perfect cu modelul specific al vehiculului dumneavoastra, altfel nu veti putea sa le instalati.

Magazin

Nu uitati sa verificati lungimea lamelelor de stergatoare originale, deoarece trebuie sa le inlocuiti cu unele de aceeasi lungime daca doriti sa evitati orice neplacere. De asemenea, ar trebui sa verificati daca aveti nevoie de o lama de stergator pentru parbrizul din fata sau pentru cel din spate, deoarece, de obicei, acestea au dimensiuni diferite.

Accepti cookies? Citeste mai mult