Janta Spate Tractor U650

★★★★☆

Cele mai bune preturi de janta spate tractor u650 doar aici! Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune 10 produse. Calitate buna: avem, Pret mic: avem, Livrare in 24 de ore: avem. Satisfactia ta este garantata!

Cel mai bun TOP 10

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar trebuie să îmi poziționez janta spate tractor u650?

Un alt lucru de luat în considerare dacă achiziționați o jantă spate pentru tractor este să vă asigurați că se va potrivi cu tractorul. Tractoarele U650 sunt create cu un ampatament mediu de 8. Dacă anvelopa s-ar putea să nu se potrivească cu ampatamentul unui anumit tractor, după aceea nu se va potrivi niciodată cu un anumit tractor. De asemenea, asigurați-vă că carcasa se potrivește cu anvelopele auto ale tractorului. Dacă janta nu se potrivește cu anvelopele, probabil că carcasa nu se potrivește deloc cu tractorul.

Cum sa aleg janta spate tractor u650?

Când cumpărați un tractor, va fi important să puteți găsi anvelopa potrivită pentru tractor. O carcasă este partea care va ține de obicei cadrul tractorului de sol. Carcasa poate avea o varietate de caracteristici, cum ar fi o roată plată, o legătură de cuplare sau un fel de bandă de flanșe.

Pentru a selecta janta corectă pentru propriul tractor, va trebui mai întâi să înțelegeți diferitele forme particulare de jante care pot fi obținute. De obicei, există două stiluri de anvelope: de intrare și chiar spate. Roțile din față vor fi aproape toate comune la tractoare. Anvelopele din spate sunt mult mai puțin comune și, prin urmare, sunt adesea atașate la dispozitive grele.

Fiecare tractor are o nouă varietate de carcase specifice. Pentru a afla ce tip de anvelopă are tractorul, puteți consulta ghidul proprietarului pentru un anumit tractor sau chiar site-ul web al tractorului. Fără manualul de utilizare sau site-ul web, puteți apela la magazinul de tractoare și vorbiți cu ei despre tipul de anvelopă pe care o are tractorul.

Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune a volanului să alegeți, puteți întreba dealerul dumneavoastra de tractor. O anumită reprezentanță ar trebui să poată ajuta o persoană să găsească cea mai bună roată cu spițe pentru tractorul său.

În cazul în care nu sunteți sigur de dimensiunile legăturii de cârlig cu pick-ul, puteți verifica în magazin. Dealerul dumneavoastră vă poate ajuta să găsiți conexiunea corectă de cuplare pentru tractorul dumneavoastră.

Când ați selectat o anumită legătură de cuplare și dimensiunea jantei, o persoană trebuie să găsească plasa de căpăstru corectă. Raportul flanșei va fi important, deoarece permite unui anumit tractor să manevreze mai ușor pe un anumit teren. Flanșele vin în diferite dimensiuni și ar trebui să selectați, de asemenea, dimensiunile corecte pentru terenul particular al tractorului.

Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune a rețelei de flanșe să alegeți, puteți întreba cu ușurință dealer-ul dumneavoastra Dealerul special ar trebui să poată ajuta o persoană să găsească conexiunea corectă cu flanșă pentru tractor.

Imediat ce ați ALEGE CARCASA CORECTĂ, AȚI SELECTAT CEA MAI BUNĂ DIMENSIUNE, AȚI ALEGE VOCEUL CORECT, AȚI ALEȘAT VERIGUL CORECT DE PROBLEME, AȚI ALEȘAT CEA MAI BUNĂ PLASA DE FLANȘĂ ȘI ALEGE DIMENSIUNEA CORECTĂ PENTRU SUPRAFAȚA TRACTORULUI, VEȚI PĂSEȘTI SĂ CONFIGURAȚI TRActorul dumneavoastra.

Cum alegi janta spate tractor u650?

Există câteva lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți o nouă carcasă de tractor, inclusiv tipul de roată pe care o utilizați, în general lățimea din zona de încărcare a tractorului și numărul special de cilindri de pe tractor.

Gândește-te la margine.

În acest moment, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o anvelopă:

Tip roată: janta trebuie să fie compatibilă cu tipul de anvelopă pe care îl utilizați.

Lățimea patului tractorului – Lățimea specifică a patului tractorului trebuie să se potrivească cu dimensiunea anvelopei.

Numărul de cilindri de pe tractor: numărul de cilindri de pe tractor trebuie să se potrivească cu dimensiunea carcasei.

Tipuri de roți: Unele tipuri de roți cu spițe ar trebui posibil să fie susținute de un anumit tip de jantă centrală. Janta centrală trebuie să fie compatibilă cu o roată cu spițe.

Tip de tractor: Unele tipuri de anvelope trebuie să fie compatibile cu tipul de tractor. De exemplu, un anumit tip de volan cu spițe trebuie să fie compatibil cu janta butucului.

Care este menirea de janta spate tractor u650?

Scopul carcasei din spate a unui tractor este de a menține tractorul să funcționeze eficient și cu succes. Menținând puntea în stare bună, puteți crește durata de viață a tractorului și puteți preveni problemele care ar putea rezulta din deteriorare.

Când vine vorba de puterea tractorului cu tracțiune spate, există în prezent câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Unul dintre cele mai serioase lucruri de luat în considerare va fi diametrul jantei. Selectați o anvelopă care oferă aceleași dimensiuni ca axa actuală a tractorului. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că anvelopa se umple corespunzător cu aer și rezistă la ruginire. Un alt aspect de luat în considerare atunci când achiziționați o jantă spate de tractor este designul și stilul. Alegeți o anvelopă care este concepută pentru a fi sigură și rezistentă la deteriorare. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că propria dumneavoastră anvelopă rămâne în stare bună pe termen lung.

Marginea din spate a tractorului este o zonă din spatele tractorului care ține axa și este, fără îndoială, și locul unde sunt instalate de obicei anvelopele mașinii tractorului. Janta specială este în mod normal realizată dintr-un material plastic foarte bun și durabil și este, de asemenea, proiectată pentru a proteja axa unui anumit tractor de deteriorarea pe teren.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult